۱۱ نکته کلیدی درمان با دستگاه لیزر موهای زائد

امتیاز بدهید به این post

۱۱ نکته کلیدی درمان با دستگاه لیزر موهای زائد

دیگر نیازی به تردید بین روش‌های حذف موی زائد بدن نیست. زیرا با روی کار آمدن انواع دستگاه لیزر موهای زائد، استفاده از آن به دیگر روش‌ها ترجیح داده می‌شود. مهم‌ترین ویژگی این روش حذف دائمی موهای ناخواسته بدن است. بنابراین دیگر نیازی به صرف زمان و هزینه زیاد بابت از بین بردن موهای زائد بدن نخواهد بود. با مزایایی که استفاده از دستگاه لیزر دارد امروزه اغلب کلینیک‌ها خرید این دستگاه روی آورده‌اند. بنابراین کاندیدهای لیزر می‌توانند در محیطی امن و استاندارد اقدام به رفع موهای بدن خود کنند. ما نیز در این مقاله به برخی نکات کلیدی در مورد رفع و کاهش موهای زائد با لیزر بپردازیم.

1.   دستگاه لیزر موهای زائد چگونه کار می‌کند؟

امروزه از تکنولوژی‌های مختلفی در طراحی و تولید انواع دستگاه لیزر موهای زائد استفاده می‌کنند. اما اساس کار تمامی آن‌ها شبیه به هم است. به این صورت که امواج لیزر به ناحیه مورد نظر تابانیده می‌شود. در نتیجه آن به داخل فولیکول‌های مو نفوذ کرده و سپس به گرما تبدیل می‌شود. این گرما به فولیکول‌های مو آسیب جدی وارد می‌کند و چرخ رشد مو مختل می‌گردد. در نتیجه ایجاد اختلال‌های پی در پی در فولیکول مو رشد مو به طور کلی متوقف می‌شود. از آنجایی که تمامی فولیکول‌ها همیشه در یک مرحله رشد قرار ندارند تکرار لیزرتراپی در بازه‌های یک ماهه توصیه می‌شود. لیزر روشی بسیار ایمن برای کاهش مو و حذف دائمی آن‌ها شناخته می‌شود.

2.   آیا درمان با دستگاه لیزر موهای زائد برای بیمار دردناک است؟

درمان با دستگاه لیزر برای رفع موهای زائد کاملا بدون درد است. در حالی که روش‌های حذف مو از قبیل اپیلاسیون درد شدیدی را به همراه دارند. همچنین لیزر درمانی تنها محدود به چند جلسه است. در حالی که اپیلاسیون روشی همیشگی نیست و مدام باید تکرار شود. در صورتی که بیماران در برخی از نواحی بدن احساس درد کنند می‌توانند از پمادهای بی‌حس کننده موضعی استفاده کنند.

3.   آیا تمامی افراد می‌توانند از مزایای دستگاه لیزر موهای زائد بهره ببرند؟

اینکه چه افرادی کاندید مناسب برای کار با دستگاه لیزر موهای زائد هستند از نکات مهمی است که قبل از لیزرتراپی باید پاسخ داده شود. خوشبختانه لیزر موهای زائد برای اغلب افراد امکان‌پذیر است. تنها موهایی که نمی‌توان با لیزر از بین برد، موهای سفید یا بلوند خیلی روشن هستند. زیرا هیچ رنگدانه‌ای در چنین موهایی وجود ندارد. این بدان معنا است که هیچ جاذبه‌ای برای لیزر وجود ندارد تا مشخص کند کجا را باید هدف قرار دهد.

4.   نتایج حاصل از لیزر موهای زائد کی بروز پیدا می‌کند؟

به منظور رسیدن به نتایج مثبت و ایده‌آل نهایی باید تمامی مراحل درمان با لیزر سپری شوند. اما اکثر مراجعین بعد از جلسه اول شاهد کاهش ۵۰ درصدی در موهای خود خواهند بود. میزان اثر بخشی لیزر بسته به جنس مو، رنگ مو و تیپ پوسای افراد متغیر می‌باشد.

5.   تعداد جلسات مورد نیاز برای درمان با دستگاه لیزر موهای زائد چه قدر است؟

به منظور هدف قرار دادن مرحله آناژن از چرخه رشد مو گذراندن شش جلسه درمانی توصیه می‌شود. این جلسات باید در فواصل بین ۳ الی ۴ هفته انجام شوند. پس از آن نیز پیشنهاد می‌شود در هر ۱۲ ماه یک بار لیزر موهای ناخواسته بدن انجام گیرد. در نتیجه برای همیشه می‌توانید از شر موهای اضافی بدن خود رها شوید.

6.   آیا لیزرتراپی گزینه مناسبی برای موهای زیر پوستی بدن است؟

بله. طول موج لیزر توسط رنگدانه مو جذب می‌شود. بنابراین، موهای زیر پوستی نیز می‌توانند توسط دستگاه لیزر موهای زائد درمان شوند. این موضوع سبب شده تا افراد با موهای بسیار ضخیم که مدام مشکل برگشت مو به پوست را دارند به کمک این روش برای همیشه مشکل خود را درمان کنند.

7.   قبل و بعد از درمان با دستگاه لیزر موهای زائد چه کاری باید انجام داد؟

با هدف دستیابی به بهترین نتایج توصیه می‌شود مراقبت‌هایی قبل و بعد از اعمال لیزرتراپی صورت بگیرد. از جمله مهم‌ترین کارها قبل از درمان با دستگاه لیزر موهای زائد عبارتند از:

  • خودداری از برنزه کردن ناحیه مورد نظر توسط نور آفتاب یا سولاریوم
  • شیو کردن موهای ناحیه درمان ۱ روز قبل از لیزر موهای زائد
  • خودداری از اپیلاسیون موها

بعد از لیزرتراپی موهای ناخواسته نیز رعایت یک سری موارد الزامی است. این موارد عبارتند از:

  • مصرف پمادهای مخصوص در صورت صلاح‌دید و تجویز پزشک
  • خودداری از قرار گرفتن در مقابل نور مستقیم آفتاب
  • خودداری از فعالیت‌های بدنی با تعریق بیش از حد
  • خودداری از شنا در استخرهای کلردار

8.   آیا دستگاه لیزر موهای زائد با یکدیگر متفاوت هستند؟

لیزرهای درجه چهار پزشکی به دلیل میزان قدرت و انرژی که لیزرها در طول درمان از خود خارج می‌کنند، قوی‌ترین لیزرها برای درمان موهای زائد هستند. برای کاهش مو، طول موج استاندارد ۷۵۵ نانومتر و ۱۰۶۴ نانومتر است. زیرا در این طول موج فولیکول مو بیشترین میزان جذب رنگدانه را دارد. همچنین برای استفاده در تمام رنگ‌های پوست و مو مناسب است.

9.   لیزر و IPL چه تفاوت‌هایی با یکدیگر دارند؟

بر غلاف تصور عموم افرادIPL  و لیزر روش‌های درمانی بسیار متفاوتی هستند. زیرا IPL یک طول موج چند رنگی است. به این معنی که در این روش از رنگ‌های مختلف زیادی به عنوان طول موج استفاده می‌کنند. وقتی IPL به پوستی برخورد می‌کند، هر کروموفوری که می‌بیند را هدف قرار می‌دهد. بنابراین قابلیت تشخیص یک ضایعه رنگدانه‌ای یا منبع خون، مویرگ یا فولیکول مو را از یکدیگر ندارد. در حالی که لیزر یک طول موج منسجم است. بنابراین این پرتو فقط رنگدانه مو را هدف قرار می‌دهد. لذا هیچگونه پراکندگی نداشته و به داخل فولیکول مو نفوذ می‌کند. در نتیجه اثربخشی بهتر و مطمئن‌تری را از خود نشان می‌دهد.

10. هر جلسه درمانی لیزر موها چه قدر زمان نیاز دارد؟

اندازه ناحیه درمانی مورد نظر، تعیین کننده مدت زمان درمان است. به صورت تقریبی برای هر کدام از نواحی درمان مدت زمان‌های زیر نیاز خواهد بود:

  • چانه و لب، ۱۵ دقیقه
  • بیکینی، ۳۰ دقیقه
  • نصف پا، ۳۰ دقیقه
  • زیر بغل، ۱۵ دقیقه
  • پای کامل، ۴۵ دقیقه
  • بازوی کامل، ۳۰ دقیقه
  • پشت، سینه و گردن باهم ۱ ساعت

11. بهترین زمان برای لیزر موهای زائد چه زمانی است؟

لیزر موهای زائد در هر زمانی قابلیت انجام را دارد. بنابراین افراد در هر زمانی که فرصت انجام لیزرتراپی را داشته باشند می‌توانند از آن بهره ببرند. اما در حالت کلی اگر بخواهیم بهترین زمان را پیشنهاد دهیم، زمستان زمان بسیار خوبی برای شروع است. زیرا با فرا رسیدن تابستان، نتایج مثبت نهایی حاصل از درمان را مشاهده خواهید کرد. بنابراین می‌توانید از تابستان خود بدون استرس اپیلاسیون و اصلاح لذت ببرید. همچنین فصل زمستان به دلیل خنک بودن هوا می‌تواند گزینه خوبی برای کار با دستگاه لیزر موهای زائد باشد.

این نوشته در لیزر ارسال شده است. این لینک مستقیم به این نوشته است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *